На Троєщині підірвали відділення “ПриватБанку”

У ніч з 23 на 24 грудня в Києві, по вул. Градинська, невідомий підірвав відділення “ПриватБанку” і намагався заволодіти грошима з терміналу.

Про це повідомляють “Вартові Еспресо“.

Камери спостереження показали, що вибухова хвиля була недостатньо сильною, і грабіжник не зміг отримати доступ до скриньки терміналу. Він втік з місця події в невідомому напрямку.

Вибух пошкодив саме приміщення самообслуговування, двері відділення банку і вікно автомобіля SsangYong, який був припаркований поруч.

Слідчо-оперативна група встановлює всі обставини інциденту. Як з’ясувалолся, за дві години до нападу в цьому відділенні була здійснена інкасація терміналів.

Next Post

На Трухановому острові горіла спортивно-оздоровча база

Чт Гру 24 , 2020
У середу, 23 грудня, сталася пожежа на території спортивно-оздоровчої бази на Трухановому острові у Дніпровському районі Києва. Повідомлення про загорання надійшло до рятувальної служби о 14:59, інформує пресслужба Головного управління ДСНС у Києві. На місце події прибули вогнеборці найближчих пожежно-рятувальних частин. Бійці встановили, що займання сталося в одноповерховій окремо розташованій […]
пожежа

Можливо ви пропустили?