Справа Шеремета: Антоненка залишили у СІЗО попри погіршення стану здоров’я

Андрій Антоненко

Шевченківський районний суд Києва залишив у СІЗО музиканта Андрія Антоненка, якого підозрюють у вбивстві журналіста Павла Шеремета, попри погіршення стану його здоров’я та можливе інфікування коронавірусом.

Відповідне рішення ухвалила колегія суддів 17 грудня.

«Суд ухвалив: клопотання захисника Кругового, що діє в інтересах Антоненка, про зміну запобіжного заходу з тримання під вартою на особисте зобов’язання залишити без задоволення», — зачитала слідча суддя.

Водночас суд надав згоду на етапування Антоненка до медичного закладу для надання належної медичної допомоги згідно з призначенням лікаря.

Зазначимо, раніше захист Антоненка повідомив, що в нього є підозра на коронавірус. Зокрема, Covid-19 виявили в одного з адвокатів музиканта, інший ще чекає на результат тесту.

Окрім цього, за словами адвокатів, у корпусі СІЗО, де перебуває Антоненко, у трьох осіб вже підтвердили інфікування Covid-19.

Раніше ми повідомляли, що ДБР викрило лікарку, яка вимагала гроші від поранених бійців ООС.

Next Post

У центрі Києва будують найбільший міський сноупарк Європи

Пт Гру 18 , 2020
Більше тижня триває будівництво одного з найбільших міських сноупарків Європи, де в ці вихідні відбудуться другі міжнародні змагання Дабл Трипл Snow Fest.  Як кажуть організатори заходу, цього року подія збере 80 сноубордистів і лижників з 15 країн. Змагання будуть транслюватися онлайн по всьому світу. Це одні з небагатьох світових змагань […]
Сноупарк

Можливо ви пропустили?