На Центральному вокзалі Києва встановлять інфрачервоні системи скринінгу температури

На вокзалах станції Київ-Пасажирський Укрзалізниця встановить сучасні інфрачервоні системи скринінгу температури обличчя. Вони дозволяють вимірювати температуру зі швидкістю до 120 відвідувачів за хвилину. Про це повідомляє пресслужба установи.

Зокрема, дві системи будуть встановлені на Центральному вокзалі столиці та одна — на Південному.

«Наразі вокзали станції Київ-Пасажирський щодоби приймають найбільший пасажиропотік. Системи автоматичного скринінгу температури дозволять швидко виміряти температуру, не створюючи скупчення людей на входах до вокзалів. Це значно зменшить ймовірність поширення інфекційних захворювань та допоможе швидко виявити потенційно хворих», — зазначили в пресслужбі.

Як це працюватиме?

Пасажири з підозрою на захворювання не допускатимуться на об’єкт, охорона буде їм рекомендувати звернутися до медпункту вокзалу.

Крім того, зазначені системи здатні вимірювати одночасно температуру людей, які знаходяться один від одного на соціальній дистанції — від 1 до 5 м.

Наразі Укрзалізниця проводить закупівлю зазначеного обладнання через систему Prozorro. Першу таку систему планується встановити у найближчі тижні.

Джерело

Next Post

На Солом’янській прорив труби: дорога розрита, рух транспорту обмежено

Чт Лип 9 , 2020
9 липня сталась аварія на водомережі під проїжджою частиною на перетині вулиць Солом`янської та Липківського. На місці працюють комунальники, перекрито дві смуги. Про це повідомляє“Київводоканал”. За даними комунальників, через аварію відсутнє водопостачання за адресами: вул. Липківського, 39, 45. Зазначається, що для ліквідації аварії необхідна заміна ділянки трубопроводу, що проходить під проїжджою […]
авапрія на водоканалі

Можливо ви пропустили?