У Києві перед судом постане чоловік, якого підозрюють у 44 епізодах розбещення неповнолітніх

Слідчі передали до суду справу щодо 41-річного киянина, який розбещував 9 дівчат віком від 9 до 16 років, а також розповсюджував порнографію та вчинив сексуальне насильство відносно двох малолітніх.

Про це повідомляє поліція Києва.

Так, у листопаді минулого року правоохоронці викрили чоловіка, який розбещував 10-річну дівчину. Під час досудового розслідування за цим фактом слідчі встановили ще вісім неповнолітніх потерпілих, відносно яких підозрюваний вчиняв злочини сексуального характеру.

Як з’ясували поліцейські, чоловік під час спілкування в інтернеті надсилав дітям зображення порнографічного характеру та отримував аналогічні особисті фото у відповідь.

Також він вів розмови на сексуальні теми та всіляко розбещував неповнолітніх. Під час особистих зустрічей з деякими з них цілував та торкався їхніх статевих органів.

Йому інкримінують вчинення 44 епізодів злочинів, передбачених ч. 4 ст. 153 (сексуальне насильство), ч. 2, 3, 4, 5 ст. 301 (ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів) та ч. 2 ст. 156 (розбещення неповнолітніх) Кримінального кодексу. Санкція найтяжчого злочину передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 12 років.

Зараз чоловік перебуває під вартою. Наразі досудове розслідування завершено, а матеріали кримінального провадження з обвинувальним актом скерували до Подільського районного суду Києва.

Next Post

Заняття у школах Києва почнуться після зняття карантину, а не 1 вересня

Ср Лип 8 , 2020
Столична влада робить все, щоб 1 вересня, за сприятливої епідеміологічної ситуації, розпочати навчальний процес у школах. Про це мер Києва Віталій Кличко заявив під час онлайн пресконференції, відповідаючи на запитання, отримані від ЗМІ. – Планом виходу з карантину, який розробив уряд, відновлення навчального процесу в звичайному режимі можливе на 4 етапі виходу з […]
Школа

Можливо ви пропустили?