Від морозу до +21: синоптики потішили українців прогнозом погоди

У п’ятницю, 5 квітня, в Україні очікується хмарна але тепла погода після досить прохолодною ночі.
Про це повідомляє Укргідрометцентр.
Так, в центральних і північних областях вночі очікується опускання температури до 1 градуса морозу. При цьому вдень повітря прогріється до 12-15 тепла.
Найтепліше 5 квітня буде на заході країни, де очікується до 15-17 тепла, а в Закарпатті вдень повітря прогріється до +21 градуса.
Зате в східних областях буде дещо прохолодніше. Там вночі очікується від -1 до +1 градуса, а вдень від 10 до 12 градусів.
Вітер південно-східний (на Лівобережжі – північно-західний), 5-10 м / с. Вдень у західних областях окремі пориви 15-20 м / с.
У Києві в ніч на п’ятницю від 0 до 2 тепла. Вдень 13-15 градусів тепла і незначна хмарність. Вітер в столиці очікується південно-східний, 5-10 м / с.

Next Post

Лікарі оприлюднили перші результати аналізів Порошенка

Пт Кві 5 , 2019
Лікарі повідомили перші результати аналізу крові президента України Петра Порошенка. Про це заявив в прямому ефірі головний лікар Київської міської наркологічної клінічної лікарні “Соціотерапія” Ярий В.В., передає ІНФОРМАТОР. “Ми відбрали кров, сечу та волосся. Дослідження проводилося чотирма установами нашого міста. З дозволу людини, яка проходила це обстеження, ми використовували швидкі тести […]

Можливо ви пропустили?