Екс-футболіст Алієв знову побив колишню дружину, – ЗМІ

Спортсмен Олександр Алієв після короткочасного повернення до колишньої дружини вступив із Тетяною Алієвою у новий конфлікт.

Про це дружина колишнього гравця київського “Динамо” Тетяна розповіла на своїй сторінці у Facebook.

У своїй публікації вона просила “бабу Люду” приїхати і забрати від неї колишнього чоловіка.

“Мені дуже боляче, правда! Я сильно любила свого колишнього чоловіка, і народжувала дітей у коханні. Я не хочу йому зла, я просто прошу захисту і поваги. Я віддала 10 років чоловіку, якого кохала і робила для нього все. Я його зробила сама, але не оскаржуючи його талант.

Зі мною він досяг всього, також він дав мені те, що хоче від своєї половинки.

Баба Люда! Залиш моїх дітей у спокої! Якщо ти Мати! Як ти можеш моїх дітей чіпати? Палай ти в Пеклі! Тварюка.

Забери свого є***я і забудь мене! Зараз, швидко, приїхала і його забрала! І пам’ятай, дура, ти за мене не краща! На цьому все”, – написала Тетяна Алієва 13 листопада.

Через декілька годин Тетяна видалила публікацію і додала новий запис, де пояснила, що послухала прохання чоловіка прибрати пост.

“Видаляю. Публікація не сподобалася моєму чоловіку. Я, як мусульманська дружина, все одно вірю”, – написала дружина Алієва уже 14 листопада.

Однак, уже о 12 годині 14 листопада жінка видалила цю публікацію також. У розмові із кореспондентом ІНФОРМАТОРа Тетяна Алієва сказала, що відмовляється коментувати висвітлений у Facebook-публікаціях конфлікт.

Один зі знайомих родини Алієвих у коментарі кореспонденту видання розповів, що імовірною причиною видалення публікацій із соцмереж Тетяни Алієвої могло бути застосування до неї фізичної сили з боку чоловіка.

“Раніше Олександр часто бив Тетяну, тому, можливо, і цієї ночі він також міг підняти руку на колишню дружину”, – припустив співрозмовник.

Як відомо, колишній гравець київського “Динамо” 31-річний Олександр Алієв є фігурантом декількох публічних скандалів. Зокрема, у 2016 році він розлучився із дружиною Тетяною. Олександра звинувачують в побитті дружини і дітей та вживанні наркотиків, також спортсмена неодноразово бачили у стані алкогольного сп’яніння.

У квітні цього року Тетяна Алієва розповіла журналістам про проблеми у стосунках зі своїм колишнім чоловіком.

“Він постійно заперечує свої зради, називаючи їх брудом, але я впевнена, що за останні три роки він пустився у всі тяжкі: алкоголь, жінки, наркотики… Мене принижують ці незрозумілі дзвінки на його телефон від якихось повій. Протягом останніх трьох років Саша не тільки не просихає, а й нюхає кокаїн, а може, і ще щось приймає “, – заявила Тетяна.

“Хочу відзначити, що діти неодноразово були свідками того, як мій чоловік бив мене і знущався наді мною”, – зазначила дружина спортсмена.

“У Тетяни – тріщина в щелепі, гематома досі не проходить, швидше за все, буде потрібна операція. У поліції Алієв відмовився давати пояснення, тому що був не в змозі “, – цитувала у лютому “Комсомольська правда в Україні” друга сім’ї Алієвих.

Із квітня 2016 року Олександра побив свого старшого сина.

“Так вже вийшло, що на сьогоднішній день мені потрібно розраховувати на себе, друзів і юристів! Алієв у своєму запої дійшов до того, що побив старшого сина, доньці сказав, що знайшов їй нову маму, незважаючи на те що дитині після лікарні, не можна переживати … Намагався підкупити нову поліцію! “– розповідала Тетяна на сторінці в Facebook.

За фактом побиття сина і дружини до Єдиного реєстру досудових розслідувань було внесено провадження за ознаками злочину, передбаченого частиною 1-ї статті 125 КК України – «Умисні легкі тілесні ушкодження».

Крім того, за словами Тетяни, футболіст, будучи в шлюбі, закрутив роман із заможною розлученою жінкою 45 років, яка виховує трьох дітей.

“Виходить, Алієв займається чужими нащадками, забуваючи про своїх власних. Підозрюю, що він закрутив роман заради грошей, розраховуючи, що нова пасія покриє всі його борги”, – прокоментувала скандал Тетяна виданню “Теленеделя“.

Іще будучи в шлюбі, Олександр шантажував дружину тим, що розповість ЗМІ про її пристрасть до наркотиків, хоча сам має залежність.

“Саша каже, що я наркоманка, а наркотики мені дає Артем Мілевський – це ж в голові не вкладається! Я ніколи в житті не брала наркотиків і готова пройти будь-які випробування і експертизи, які можуть це підтвердити. Я сказала про це Артему, плакала, він намагався мене заспокоїти. Зверталася навіть до президента «Динамо» Ігоря Суркіса, який раніше мав великий вплив на Сашу, – він теж тільки руками розводить”, – пояснювала Тетяна Алієва.

Наразі поджружжя розлучене, двох дітей виховує Тетяна Алієва.

Нагадаємо, раніше Олександр Алієв був помічений у гей-скандалі.

Next Post

Алієв хоче відсудити квартиру у колишньої дружини через борг у 200 тисяч доларів

Вт Лис 15 , 2016
Екс-футболіст київського “Динамо” Олександр Алієв має борг у розмірі 200 тисяч доларів. Про це кореспонденту ІНФОРМАТОРа повідомило власне джерело із оточення спортсмена. Наразі Олександр Алієв судиться із колишньою дружиною Тетяною Алієвою через квартиру, у якій проживають Тетяна та їх спільні діти. На такий крок екс-гравець столичного клубу пішов через свої борги. […]
Алиев

Можливо ви пропустили?