Малюків – засновників Києва на Поштовій площі одягнули у вишиванки

У центрі Києва засновників міста переодягли у вишиванки. Скульптури Кий, Щек, Хорив та їхня сестра Либідь “одяглися” у  яскраві вбрання.

У центрі Києва на Поштовій площі пам’ятник малюкам-засновникам Києва сучасно видозмінився. Бронзові Кий, Щек, Хорив та їхня сестра Либідь “одяглися” у яскраві вишиванки, повідомляє “Сьогодні”.

Як розповів Володимир Журавель, автор пам’ятника малюкам-засновникам Києва; “Україна відзначає День вишиванки, тож за  традицією бронзові малюки теж вбралися у яскраві костюми. Але, враховуючи коронавірус, на бронзових обличчях малюків залишилися захисні маски як нагадування про те, що карантин ще не закінчено і потрібно берегти себе”

Джерело

Next Post

Кличко розповів, коли в Києві запрацюють дитсадки та поїде метро

Чт Тра 21 , 2020
Мер Києва Віталій Кличко розповів, як відбуватиметься наступний етап послаблень карантинних обмежень у столиці. За його словами, вже з суботи, 23 травня, в Києві у звичайному режимі почне працювати наземний громадський транспорт – автобуси, трамваї, тролейбуси. З цього ж дня роботу відновлять магазини, площею до однієї тисячі квадратних метрів. Також відкриються […]
Киевский Метрополитен

Можливо ви пропустили?