Чоловік відкрив стрілянину в житловому будинку в Святошинському районі

Увечері в середу, 6 листопада, в житловому будинку на вулиці Чаадаєва чоловік відкрив стрілянину по сусідах. Про це розповіла місцева мешканка Світлана Панюшкіна на своїй сторінці в Facebook.

За словами жінки, який стріляв крав у сусідів електрику і багато років не платив за комунальні послуги, через що в будинку не включали опалення. Мешканці зібралися, щоб поговорити з боржником, а той у відповідь почав стріляти. В результаті важке поранення отримав один чоловік.

«У нас в будинку сталася біда – підстрелили сусіда. Чи виживе чи ні, поки не ясно. Шанси близькі до нуля. Стріляв сусід, який крав у нашому будинку у всіх електрику, не платить за квартиру багато років, і через нього нам не включали тепло. Сусіди зібралися, щоб висловити йому, і він почав стріляти. Зараз будинок оточили. Того, хто стріляв взяли, постраждалого везуть до лікарні. Дуже прошу підтримки колег, так як, знаючи сусіда, можуть спустити. А жити з таким психом поруч боюся », – розповіла Світлана.

У прес-службі поліції Києва підтвердили факт стрілянини. Про це повідомляє «Сегодня».

«Стався конфлікт між сусідами. Один чоловік поранений, він госпіталізований. Стрілок затриманий. У нього виявлено зареєстровану зброю », – розповіли поліцейські.

Мешканці будинку в свою чергу розповіли журналістам, що на неблагополучного сусіда подавали в суд, але це не принесло ніяких результатів.

«Все почалося з того, що в нашому будинку один з мешканців заборгував за комуналку величезну суму грошей, – розповіла місцева мешканка. – На нього подавали до суду, але це не давало ніякого результату. Мало того, за нашими даними, він підключився до загального електростояку таким чином, що не платив за електрику. На вихідних у всьому будинку зникло світло. Сусіди викликали електрика, який і виявив врізку в стояк. Електрик відрізав його квартиру від загального стояка і поставив пломби. Але порушник зірвав пломби і підключився до сусідів. У сусідів згоріла вся техніка. Після цього терпінню прийшов кінець, сусіди зібралися і пішли до нього. Але той взяв і вистрілив в першого, хто був перед ним. Це виявився юрист, чоловік отримав поранення ».

Next Post

“Вирвався з-під варти”: в Україні розшукують небезпечного злочинця з РФ

Чт Лис 7 , 2019
Під Києвом російський злочинець втік з-під варти. Про це повідомляє поліція Київщини у Facebook. Відомо, що зловмисника розшукують у РФ. Затримали його в аеропорту “Бориспіль” та хотіли екстрадувати, однак зловмиснику вдалося вирватися. Post Views: 928

Можливо ви пропустили?