Під Києвом на узбіччі знайшли п’яних дітей

Як стало відомо, 7 серпня вночі в районну лікарню було доставлено двох дітей, 2010 і 2011 років народження.

Про це повідомляє прес-служба Нацполіціі.

За попереднім діагнозом лікарів було встановлено алкогольне отруєння. Поліцейські Пулинського відділення встановили, що до цього група хлопців розпивали спиртні напої. По дорозі додому їм стало погано і вони впали на узбіччі. Правоохоронцями встановлюються всі учасники і подробиці інциденту.

В ході першочергових заходів встановлено, що хлопці проживають разом з матір’ю в одному із сіл району, а їх сім’я перебуває на обліку в соціальній службі як знаходиться в складних життєвих обставинах.

За словами самим потерпілих, вони розважалися на стадіоні разом зі старшими хлопцями. Один з дев’ятикласників приніс алкоголь і запропонував спробувати всім. Хлопці спробували, але коли вже поверталися додому, то їм стало погано. Вони втратили свідомість і впали на узбіччі.

Дітей в несвідомому стані на узбіччі помітив один з водіїв. Це сталося випадково і врятувало хлопцям життя. Водій відразу викликав «швидку» допомогу, яка доставила їх в поліклініку. Їм надано необхідну медичну допомогу і до вирішення питання про їх подальшу долю вони будуть перебувати в закладі.

Зараз поліцейські встановлюють всіх учасників події і ініціатора розпивання спиртного.

Next Post

Під Києвом чоловік вистрілив зі зброї в людину і втік з місця події, введений план "Перехоплення"

Пт Сер 9 , 2019
У селищі Софіївська Борщагівка, який знаходиться під Києвом, сталася зухвалий злочин. Водій чорного Mitsubishi 6 разів вистрілив з пневматичної зброї у потерпілого. Інцидент стався на вулиці Кришталевій. У Києві та області ввели оперативний план «Перехват», – передає столичне видання. Після цього він зник у невідомому напрямку. Поліція розшукує чорний Mitsubishi […]
Полиция-Киев

Можливо ви пропустили?