Путін назвав Київ і Київську область “російськими”

Російський президент Володимир Путін вважає, що Київ і Київська область, а також ряд інших українських територій раніше вважали себе російськими і тому в минулому “приєдналися до Росії”.

Про це він заявив в інтерв’ю американському режисерові Оліверу Стоуну, текст якого 19 липня 2019 року було оприлюднено на офіційному сайті Кремля.

“Дивіться, адже коли ці землі, які є ядром України, приєднувалися до Росії, це всього три області були: Київ, Київська область, північні області і південні. Ніхто не вважав себе чимось іншим, окрім як російським. Тому що в основі лежало що? Релігійна приналежність. Всі були православними і називали себе росіянами”, – зазначив він.

Президент РФ повторив свою тезу про те, що “росіяни й українці – це по суті один народ, одна нація”.

 

Джерело

3 thoughts on “Путін назвав Київ і Київську область “російськими”

  1. Пропаганда Киевской власти и её политика “пудрит мозги” населению Украины. Дай Бог мозгов этой власти!?

  2. Отьебитесь от нас россияне, как вы заебали

  3. Русский или росийский
    Не одно и то же

Comments are closed.

Next Post

У Києві сталася пожежа на території ТЕЦ (ФОТО)

Нд Лип 21 , 2019
20 липня о 21:50 до оперативно-координаційного центру Головного управління ДСНС України у м. Києві надійшла інформація про те, що на території ТЕЦ на вул. Гната Хоткевича, сталося коротке замкнення електропроводів з послідуючим горінням силового агрегату, який знаходиться на спеціалізованому козловому крані. На місце події було направлено найближчі пожежно-рятувальні підрозділи. О […]

Можливо ви пропустили?