У Генплані розвитку Києві відмовились від будівництва зразу трьох станцій метро

Комунальна організація «Київгенплан» опублікувала інформацію, згідно з якою київський метрополітен відмовився від ідеї будівництва відразу трьох станцій.

Йдеться про станції метро «Биківня», «Старобориспільська» і «Лісництво». У повідомленні говориться, що будувати ці станції немає необхідності – пасажиропотік буде дуже низьким.

Раніше стало відомо, що протягом наступних семи років інфраструктуру метро в Києві планують значно розширити. Так, передбачається Оболонсько-Теремківська лінію метро добудувати до вулиці  Дмитра Луценка.

Рейковий транспорт

Нову Подільсько-Вигурівську лінію збираються протягнути до вулиці Братиславської, а лінія на правому березі дійде до Кільцевої дороги.

Раніше ми повідомляли, що проросійсько налаштована викладачка з НПУ ім. Драгоманова попросила допомоги в Зеленського. 

Next Post

П’яний водій столичної маршрутки збив велосипедиста

Вт Січ 26 , 2021
На Берковцях нетверезий водій маршрутного автобуса Богдан наїхав на велосипедиста, після чого з’їхав у кювет. ДТП сталася вночі на вулиці Газопровідній. Спершу водій повідомив поліції, що просто не помітив велосипедиста, наїхав на нього, та з`їхав у кювет. Згодом стала відома й причина неуважності за кермом: чоловік був у нетверезому стані. Драгер показав вміст […]

Можливо ви пропустили?