У Києві на Майдані прибрали останню рекламну конструкцію

У четвер, 15 жовтня, на даху будинку на вулиці Бориса Грінченка, 1, розташованого на Майдані Незалежності почали демонтаж рекламної вивіски FinBANK.

Це остання з конструкцій, розташованих на дахах цих будинків. Про це повідомив глава Управління з питань реклами КМДА.

“Лебедина пісня” рекламного неподобства на Майдані. Сьогодні почали демонтаж останньої з конструкцій, які були на дахах. Незважаючи на наші численні прохання здійснити демонтаж балансоутримувачем – державним підприємством “Спецагро”, дива не сталося. Прийняли рішення зробити це власними силами”, – написав Смирнов.

Нагадаємо, майже всі рекламні вивіски на дахах будинків, розташованих на Майдані, зняли в січні і липні 2020 року. Тоді влада повідомила, що вплинути на демонтаж конструкції FinBANK може Мінекономіки.

Джерело

Next Post

На Київщині байкер на мопеді встановив новий антирекорд п’яного керування

Чт Жов 15 , 2020
Бориспільські патрульні зупинили п’яного водія мопеду зі смертельною дозою алкоголю в крові. Драгер показав понад 5 проміле (майже півтори пляшки горілки).  Як розповіли у патрульній поліції Київської області, 35-річний байкер мчав трасою Київ – Харків – Довжанський без шолома, держномера та, як з’ясувалося згодом, без прав. На 35-річного водія мопеду поліцейські […]
поліція

Можливо ви пропустили?