На Подільсько-Воскресенському мостовому переході ввімкнули освітлення

На Подільсько-Воскресенському мостовому переході, будівництво якого триває з 2004 року, вже ввімкнули освітлення. До кінця року обіцяють відкрити рух автомобілів.

Вчора на Подільському мостовому переході в тестовому режимі ввімкнули мережу зовнішнього освітлення та декоративне підсвічування. Пусконалагоджувальні роботи тривають – наразі тестують та синхронізують роботу обладнання.

Під час тестувальних робіт можливі тимчасові зміни та коригування в роботі декоративної підсвітки та зовнішнього освітлення.

На сьогодні основні будівельні роботи на мосту продовжуються. Триває підготовка до монтажу руслової частини прогонової будови заїзду на Подільський мостовий перехід з вул. Набережно-Хрещатицької, в районі вул. Верхній та Нижній Вал влаштовують гідроізоляцію проїзної частини та готуються укладати дорожнє покриття. Також споруджують конструкції метрополітену на Русанівських садах та роблять насип під метрополітен і дорожню частину мостового переходу.

Мер Києва пообіцяв до кінця року відкрити рух автомобілів по новому мостовому переходу.

 

Next Post

Падіння дельтаплана під Києвом: поліція повідомила подробиці катастрофи

Вт Жов 6 , 2020
5 жовтня поблизу села Перемога Баришівського району сталась катастрофа. В результаті падіння дельтаплана загинуло дві людини. На місці події працювали групи реагування патрульної поліції, слідчо-оперативна група та керівництво місцевого відділення поліції, працівники Слідчого управління поліції Київщини, криміналістична лабораторія та рятувальники, які ліквідували пожежу. Попередньо встановлено, що пілот авіаційно-технічного клубу керував […]
падіння дельтаплана

Можливо ви пропустили?