Четверо “слуг” борються за право стати київським мером всередині партії – нардеп

Четверо депутатів від “Слуги народу” Ірина Верещук, Микола Тищенко, Олександр Дубінський і Олександр Качура беруть участь у внутрішньопартійному праймеріз на кандидата в мери Києва.

Про це розповів нардеп від “Слуги народу” Олександр Качура в інтерв’ю “Інтерфакс-Україна

“Ірина Верещук, Микола Тищенко, Олександр Дубінський і я. Усередині партії серед депутатів більше інших кандидатів поки що не було, наскільки я знаю. Але ми не виключаємо варіанту, що може хтось з’явиться в останній момент ззовні”, – розповів Олександр Качура

Нардеп прогнозує, що на виборах мера столиці буде більше десяти кандидатів.

Качура розповів, що кандидата у мери від “Слуги народу” буде визначено через декілька тижнів й останнє слово – за президентом Володимиром Зеленським.

Зеленський, за його словами, у своєму рішенні опиратиметься на показники соціологічних досліджень, а кандидата висуне конференція міської партійної організації після офіційного старту виборчої кампанії.

Джерело

Next Post

Ліг на гранату: з'явилися подробиці загибелі ветерана АТО під Києвом

Вт Чер 30 , 2020
У понеділок 29 червня у Фастові під час вибуху загинув ветеран АТО. Про це повідомляє поліція області. Згодом з’ясувалося, що чоловік посварився з дружиною, після цього дістав гранату, висмикнув чеку і ліг на боєприпас. “Зараз відомо, що це військовослужбовець, 1984 року народження, який прийшов у відпустку. За попередніми даними, він посварився […]

Можливо ви пропустили?