У Києві понад 10 бригад швидкої допомоги пішли на самоізоляцію через контакт з хворими на коронавірус

У Києві понад 10 бригад екстреної медичної допомоги пішли на самоізоляцію через контакт з хворими на коронавірус. У столиці щодня надходить 50-60 викликів від пацієнтів з підозрою на COVID-19.

Про це повідомляє Telegram-канал PavlovskyNEWS з посиланням на голову профспілки Центру екстреної медичної допомоги Києва Наталію Стахову.

За словами Стаховой, до карантину в місті діяло 170 бригад екстреної медичної допомоги, але це більш ніж удвічі менша за необхідну для Києва кількості.

“Повинна бути одна бригада на 10 000 жителів. Якщо порахувати по електронній оцінці населення, то у нас повинно бути 370 бригад, а за фактом до карантину було всього 170”, – сказала вона.

Глава профспілки заявила, що захисні засоби, які видають медикам, не відповідають стандартам ВООЗ. В одній і тій же “епідукладке” бригадам доводиться обслуговувати по 50-60 викликів з підозрою на коронавірус і ще додатково близько 200 викликів пацієнтів хворих на ГРВІ.

Next Post

Сесію Парламентської асамблеї НАТО у Києві перенесли

Чт Кві 2 , 2020
Весняну сесію Парламентської асамблеї НАТО перенесли через пандемію коронавірусу. Про це розповіла голова Комітету Верховної Ради з питань інтеграції з Європейським Союзом Іванна Климпуш-Цинцадзе, повідомляє Укрінформ. Сесія ПА мала відбутися 22-25 травня у Києві, проте її перенесли на пізніший час. “У зв’язку з поширенням коронавірусу ми почали отримувати сигнали від Міжнародного секретаріату Парламентської асамблеї НАТО, що […]
НАТО

Можливо ви пропустили?