У Києві сталась пожежа в ресторані на ВДНГ

Пожежа в ресторані HayLoft Ukrainian BBQ, розташованому на території ВДНГ, сталась в Києві вранці в понеділок, 24 лютого.

Пожежа почалася близько 7:30. Вогонь охопив територію площею 70 квадратних метрів, на місце події були викликані рятувальники.

Перш ніж приступити до ліквідації пожежі, рятувальники дочекалися приїзду електриків, які повинні були знеструмити будинок. За цей час площа поширення пожежі збільшилась до 100 квадратних метрів.

https://www.facebook.com/kiev.informator.ua/videos/2941183889278351/

Загоряння було локалізовано близько 8:30, за цей час вогонь поширився на площі 150 квадратних метрів, в 9:04 пожежа була ліквідована. Обійшлося без постраждалих. На місці працювали близько двох десятків пожежних, вони задіяли чотири одиниці техніки.

Джерело

Next Post

У Києві вночі підірвали відділення банку

Пн Лют 24 , 2020
У ніч на 24 лютого в Києві у відділенні “ТАСкомбанку” на Троєщині прогримів вибух –злочинці намагалися пограбувати банкомат. Про це повідомляє “Інформатор”. Інцидент стався за адресою проспект Володимира Маяковського, 26 близько 2-ї години ночі.  Жителі сусідніх будинків розповіли, що чули гучний хлопок, але де саме він стався – не було зрозуміло. \ Лише через […]
вибух банкомату

Можливо ви пропустили?