На туристичний міст заїхав нетверезий водій

Вчора, 22 вересня, близько 9 ранку, водій електромопеда виїхав на велодоріжку пішохідно-велосипедного моста, що з’єднує Володимирську гірку і Арку дружби народів. Про це повідомляє прес-служба патрульної поліції Києва.

Водія електро мопеда помітили і зупинили співробітники патрульної поліції. Під час спілкування у порушника не виявлено необхідної водійської категорії. За даними правоохоронців, у чоловіка були явні ознаки сп’яніння.

Водій відмовився проходити перевірку на наявність алкоголю в крові ні на місці події, ні в медичній установі. Тепер, крім вже виписаного штрафу в 510 гривень, чоловіка чекає суд. На нього можуть накласти штраф у розмірі 10 тисяч 200 гривень або на рік позбавлять можливості водити транспорт.

Next Post

Зеленський підписав закон про імпічмент президента

Пн Вер 23 , 2019
Президент Володимир Зеленський схвалив законопроект про імпічмент глави держави і поставив свій підпис під документом. Про це стало відомо з публікації на сайті Верховної ради, в якій зазначено, що останнім етапом проходження законопроекту було його повернення в Раду з підписом президента. Тепер законопроект №1012 повинен бути опублікований в офіційному виданні […]
Володимир Зеленський

Можливо ви пропустили?