Під час гасіння пожежі по працівникам ДСНС відкрили вогонь

Подія сталася під час ліквідації пожежі на території приватного житлового будинку на вул. Набережно-Корчуватській, що у Голосіївському районі столиці, повідомляє прес-служба ДСНС.

Виклик до Служби порятунку 101 надійшов о 21:05. Рятувальники встановили, що горить прибудова до житлового будинку. Не гаючи часу, вогнеборці приступили до розвідки та ліквідації пожежі.

Саме під час розвідки в приватному будинку пролунав перший постріл. Покинувши будинок, начальник караулу 17-ї ДПРЧ дав команду особовому складу лишити територію приватної садиби. Пожежу, на щастя, вже загасили. Господар садиби вийшов на подвіря та здійснив ще кілька пострілів в сторону пожежних підрозділів. Всього в сторону пожежників 17-ї та 15-ї частин було здійснено п’ять пострілів з револьверу системи Наган, переобладнаному для відстрілу гумових куль.

На прохання вогнеборців припинити стрілянину, адже вони прибули ліквідовувати пожежу, чоловік не звертав уваги. По прибуттю на місце події працівників поліції, громадянина було затримано. Під час затримання, господар добровільно віддав зброю та вибачився за свій вчинок, пояснивши, що одразу не впізнав рятувальників.

На щастя, внаслідок даної події ніхто не постраждав.

Причина виникнення пожежі наразі встановлюється.

Next Post

Провладна партія допускає ліквідацію посади голови КМДА

Пн Вер 16 , 2019
У Верховній Раді України зареєстрований проект закону про внесення змін до Закону України “Про столицю України – місто-герой Київ”. Згідно з оприлюдненою на сайті ВР інформації, проект має реєстраційний номер 2143 і внесений до парламенту 13 вересня, – передає “УНІАН”. Ініціатором змін до закону про столицю є група народних депутатів. […]
КМДА Київрада

Можливо ви пропустили?