Колишні орендарі кінотеатру «Київ» прокоментували рейдерське захоплення будівлі

ТОВ «Культурний центр Кінотеатр Київ», який орендував будівлю кінотеатру з 1999 року, вимагає «чесного суду, а не силового захоплення кінотеатру».

У компанії повідомили, що інвентаризацію проводили ще у грудні 2018 року, а усе майно, що залишилось у будівлі, належить «Культурному центру Кінотеатру Київ».

«Те, що представники КП «Київкінофільм» називають інвентаризацією, насправді є захопленням кінотеатру. Офіційна інвентаризація кінотеатру відбулася у грудні 2018 року представниками «Київкінофільму», Департаментом комунальної власності спільно з адміністрацією кінотеатру. За її результатами усе комунальне майно, що утримувалося на балансі кінотеатру з 1999 року, було списане.

Усе, крім самої будівлі: кінообладнання, крісла, диванів та все інше — не належить місту, а є приватною власністю Культурного центру. Недопущення працівників Культурного центру до приміщення кінотеатру під час судового процесу — є ні чим іншим, як рейдерським захопленням з використання адміністративного ресурсу та за сприяння поліції.»

У компанії додали, що з усіма суборендами до держбюджету надходить понад 270 тисяч гривень від оренди кінотеатру, а не 40 тисяч гривень, як повідомлялось раніше.

«Ця маніпуляція стала основою для атаки на кінотеатр, але з’явилася вона після того як команді ТОВ Культурний центр «Кінотеатр «Київ» відмовили в продовженні оренди. Ніхто навіть не запропонував Культурному центру переглянути збільшення орендної ставки, якщо це так важливо для міста», – підкреслили в компанії.

Next Post

У Києві прибрали дорожні знаки з рекламою

Пн Чер 10 , 2019
У Києві демонтували близько тридцяти вказівників напрямку руху з рекламою.  Про це повідомили у «Центрі організації дорожнього руху». Рекламні дорожні знаки демонтували з вулиці Великої Васильківської – на ній зняли 13 щитів з рекламою. Ще 15 рекламних щитів прибрали з Севастопольської площі, вулиці Липківського, Володимирській, Старонаводницькій, Добровольчих Батальйонів та Московській. Показники з […]

Можливо ви пропустили?