У Києві митники виявили коробку з екстазі і кокаїном на 2, 5 мільйона гривень

Столичні митники знайшли підозрілу коробку, яку пересилали з Нідерландів до Харкова. Під час огляду, в упаковці від іграшок виявили 152 грами кокаїну та більше 2 кілограм психотропної речовини «МДМА» (екстазі).

Орієнтовна вартість виявленого за цінами «чорного ринку» становить близько 2, 5 мільйона гривень. Про це повідомляє Інформатор

Столичные таможенники нашли подозрительную коробку, которую пересылали из Нидерландов в Харьков

Порошок кокаїну в пресованому вигляді і «МДМА» у вигляді різнокольорових таблеток намагалися приховати від митного контролю в фольгированном герметичному пакеті.

Во время досмотра, в упаковке от игрушек выявили 152 грамма кокаина и более 2 килограмм психотропного вещества "МДМА" (экстази)

В ході спільних заходів співробітники Управління протидії наркозлочинності Нацполіціі і СБУ викрили протиправну діяльність і встановили особу правопорушника. Ним виявився 40-річний уродженець Російської Федерації, який зараз проживає в Харківській області.

Правоохранители задержали наркодилера

Співробітники поліції повідомили, що чоловік, використовуючи можливості міжнародних поштових відправлень, організував постачання наркотиків і психотропів в особливо великих розмірах з Нідерландів. Дилер поширював товар в декількох регіонах України. На даний момент його затримали.

Ориентировочная стоимость обнаруженного по ценам "черного рынка" составляет около 2, 5 миллиона гривен

Відносно уродженця Росії порушили кримінальну виробництво за контрабанду наркотиків і психотропних речовин, а також збут наркозасобів. Підозрюваному загрожує до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Им оказался 40-летний уроженец Российской Федерации, который сейчас проживает в Харьковской области

Next Post

У Києві "поліцейські" викрали двох дівчат: оголошений план "перехоплення", - ЗМІ

Сб Лют 2 , 2019
У Дарницькому районі Києва біля станції метро “Осоркі” двоє чоловіків, які представилися співробітниками поліції, викрали двох дівчат. Викрадачі силоміць затягли дівчат в машину і відвезли в бік Харківського шосе. Відзначається, що зловмисники озброєні. Станом на 06:30 У Києві ввели план «Перехоплення». Правоохоронці шукають Hyundai Accent з двома дівчатами і двома […]
Полиция-Киев

Можливо ви пропустили?