На Оболоні закрили два заклади за порушення карантинних обмежень (ФОТО)

Інспектори, що контролюють дотримання карантинних норм у столиці, зачинили два розважальних заклади на Оболоні за порушення протиепідемічних заходів.

Про це повідомили в Головному управлінні Держпродспоживслужби в м. Києві.

Зокрема, санкції накладуть на розважальний заклад Mister Cat (Оболонський проспект, 26).

Там виявили такі порушення: робота закладу після 22 годин, робота караоке, насиченість відвідувачів понад 100 чоловік.

На посадових осіб даного закладу було складено протокол за ст. 44-3 Адміністративного кодексу України та проведена дезінфекція даного приміщення.

Другий розважальний заклад-порушник – клуб NEBESA (вулиця Автозаводська , 99/4). Порушення – робота  після 22 години. На посадових осіб закладу складено протокол за ст. 44-3 та проведена дезінфекція даного приміщення.

Зазначається, що контроль проводили співробітники Головного управління Держпродспоживслужби в м. Києві спільно з Департаментом муніципальної безпеки виконавчого органу Київської міської ради (Київська міська державна адміністрація) та співробітниками Оболонського УП ГУНП у місті Києві на підставі Постанови КМУ 641 від 22.07.2020 року.

Нагадаємо, Давид Арахамія отримав два протилежних результати тесту на коронавірус.

Next Post

Шмигаль підтвердив, що локдаун дійсно можуть ввести, якщо не спрацює карантин вихідного дня

Сб Лис 21 , 2020
Денис Шмигаль наголосив, що жорсткий карантин залишається планом Б, на випадок якщо не спрацює карантин вихідного дня. Кабмін обговорює введення жорсткого карантину в Україні, але буде орієнтуватися на результат карантину вихідного дня, в зв’язку з чим точної дати поки немає. Про це заявив прем’єр-міністр Денис Шмигаль в Facebook в суботу, […]
карантин

Можливо ви пропустили?