Categories: РІЗНЕ

Золоті сережки це особистість та індивідуальність

Прикраси це можливість проявити свою індивідуальність навіть в умовах сурового дресс-коду. Ця невелика деталь може привернути увагу до потрібних деталей, розставити акценти, стати родзинкою образу. Тим паче, що в 2019 році тренди дозволяють втілити в життя будь-яку модну фантазію.

Як і завжди, актуальною лишається класика. Делікатні, акуратні, проте коштовні золоті сережки це частина базового ювелірного гардеробу. Так званий must have. Вони універсальні. Велика кількість неймовірних прикрас представлена у магазині за посиланням https://oniks.ua/ua/categories/earrings. Компанія «Онікс» пропонує своїм клієнткам золоті сережки, які стануть улюбленими. Мінімалістичні прикраси, що лише підкреслюють, натякають, не втрачають своїх позицій.

Проте не потрібно боятись цікавих, масивних прикрас. В цьому сезоні не лише можна, але й потрібно бути сміливою. Великі сережки геометричних форм зможуть зробити незабутнім будь-який консервативний, буденний одяг.

Якщо ви полюбляєте цікаві прикраси, то неодмінно стикались з ситуацією, коли потрібно обрати одну  пару з декількох. І знаєте, як важко іноді зробити вибір. Тепер можна не обирати, а поєднувати. Асиметрія панує на світових подіумах. Поєднувати можна сережки різного розміру т а довжини.

Одним із трендів залишається блиск: дорогоцінне та штучне каміння, метал, стрази – цього літа можна сяяти. Компанія «Онікс» у новій колекції має великий вибір блискучих прикрас. Причому, не потрібно обмежувати себе лише невеликими сережками. Великі, яскраві, в дечому навіть химерні прикраси теж в тренді.

Невеликі прикраси оригінальної форми завоювали подіуми. Сережки, у формі птахів стануть делікатним, проте незабутнім доповненням образу. Однак не потрібно обмежуватись лише пернатими. Форма може бути будь-якою: серця, крила, рослини, тварини. Заявити світові про свої вподобання стало ще простіше.

І нарешті, популярність не втрачають прикраси із оригінальних матеріалів. Не варто обмежуватись лише благородними металами та дорогоцінним камінням. Сережки із пластику, із використанням емалі, ланцюжків, навіть ниток – у сезоні 2019-2020 можливо все.

Отже, головним трендом цього року є свобода творчості та панування індивідуальності. Варто забути про заборони, правила та дозволити собі трохи побешкетувати. Оригінальні сережки, незвичні поєднання, чи перевірена часом класика – щодня можна обирати щось інше. Головне – почуватись

 

Roman

Recent Posts

В мережі згадали знесену історичну будівлю на вулиці Златоустівська

Стародавній Київ прекрасний, але з часом у місті втрачаються деякі історичні об’єкти. У мережі опублікували…

3 дні ago

1More ComfoBuds 2 TWS (ES303) — універсальні бездротові вкладиші

1More ComfoBuds 2 — зручні та стильні навушники-вкладиші другого покоління лінійки ComfoBuds від 1More. Ця…

6 днів ago

Затопленi села. Як під Києвом було створене штучне море

На півночі від Києва розкинулось велике водосховище – Київське море. Створене штучно, має площу 922…

6 днів ago

Київ у 1930-50-х роках – як колись виглядав бульвар Шевченка

У мережі показали, як виглядав у 1930-50х роках Бульвар Тараса Шевченка у Києві, прокладений на…

1 тиждень ago

Правила вживання коньяку Sarajishvili

Коньяк Sarajishvili — втілення традицій і вишуканості у світі алкогольних напоїв. Елітний продукт має багатовікову…

1 тиждень ago

Як будували метро у Києві: цікаві архівні фото

У мережі показали архівні фото будівництва першої черги метро Києва з 1958-го по 1963 рік.…

1 тиждень ago