Топ-5 сучасних моделей кондиціонерів

Втомилися від спеки та вибираєте кондиціонер, який вас врятує? Представляємо короткий перелік найкращих моделей для дому — економічних, досить потужних і помірних у ціні.

Моделі кондиціонерів — вибирайте за короткими характеристиками

У нашому топі пристрої з середньою потужністю, які підійдуть для однокімнатної квартири чи для площі до 30–40 кв. м.

Liberton LAC-12XA

Бюджетна модель з робочою площею до 40 кв. м. Впорається на обігрів при -5 °C, також цей кондиціонер 12 кБТЕ/год охолоджує навіть за +43 °C на вулиці швидко та ефективно. Пристрій має декілька режимів роботи, включно з нічним і вентиляцією приміщення. Дуже тиха модель із рівнем шуму 43 дБ. Клас енергоспоживання — А.

SmartWay Apollo SAFN-E12APL

Спліт-система з інверторним (а отже, досить тихим та ощадливим) компресором. Відзначимо стильний дизайн корпусу з цифровим індикатором температури. Ця модель краще працює на обігрів — зігріти оселю можна за температури до -15 °C. Рекомендована площа приміщення — до 35 кв. м.

OLMO OSH-12FWH Premion HEAT PUMP R32 WI-FI READY

Ця модель належить до середнього цінового сегмента, проте має більше функцій. Також має інверторний компресор і площу охолодження 35 кв. м. Проте на обігрів цей кондиціонер працює навіть за -25 °C. А верхня межа для охолодження — аж +50 °C. Це говорить про потужність! І приємний бонус — можна під’єднати OL-WH адаптер і керувати через застосунок.

Sinclair RAY SIH/SOH-12BIR

Кондиціонер з інверторним компресором і фреоном R32, який менше шкодить довкіллю. Досить потужний охолоджувальний пристрій для площі до 35 кв. м, як і більшість — 12 кБТЕ. Серед технологічних новинок — іонізатор Cool Plasma, що покращує якість повітря. Значний плюс — високий клас енергозбереження A++/А+.

Samsung AR12BXHCNWKNUA WindFree

Нова технологія WindFree забезпечує розсіювання холодного повітря без відчуття «вітру». Також у цій моделі наявне інтелектуальне керування — кондиціонер автоматично вибере режим для поточної температури та змінить його, коли приміщення вистигне. Якщо ви хотіли інвестувати в гарний кондиціонер (а ця модель найдорожча з представлених), можете детальніше вивчити характеристики девайсу від Samsung.

Заключні поради

Кондиціонер можна використовувати й на обігрів, тому під час вибору моделі враховуйте і цей фактор. Адже пристрій має відробляти всі інвестовані в нього кошти! Дотримуйтеся правил догляду, вчасно обслуговуйте кондиціонер — і він прослужить вам довгі роки, рятуючи від будь-якої спеки!

Roman

Recent Posts

Ліквідували міжнародну кіберплатформу, якою користувалися злочинці по всьому світі

Завдяки міжнародній спецоперації викрили і ліквідували шифровану злочинну комунікаційну платформу, відому як "Ghost" ("Привид"), яку…

7 години ago

У ГУР попередили про фейкові чатботи, які імітують Головного бота розвідки

В месенджері Telegram з’явилось щонайменше вісім фейкових чатботів, які імітують Головного бота розвідки. Про це повідомили у…

7 години ago

Окупанти продовжують депортацію українських дітей з ТОТ на територію РФ

Російські окупанти продовжують здійснювати масштабну депортацію українських дітей на територію РФ під виглядом так званого…

7 години ago

Сексуальне насильство в одній з дитячих лікарень Києва. Правоохоронці не реагують

Чергова історія про сексуальне насильство та про те, як правоохоронна система на нього реагує (спойлер:…

11 години ago

У Києві за 2.5 мільярди продали знаменитий готель Україна

Готель "Україна" у центрі Києва продали за 2,5 млрд грн. 18 вересня, в межах великої…

14 години ago

Ботанічний сад Гришка у Києві на межі катастрофи – The Guardian

Національний ботанічний сад імені Миколи Гришка в Києві на межі катастрофи: через проблеми з енергопостачанням…

1 день ago