1More ComfoBuds 2 TWS (ES303) — універсальні бездротові вкладиші

1More ComfoBuds 2 — зручні та стильні навушники-вкладиші другого покоління лінійки ComfoBuds від 1More. Ця модель належить до категорії TWS («справжні бездротові»). Завдяки ергономічній конструкції та технічним характеристикам навушники 1MORE чудово підходять для прослуховування музики, перегляду фільмів та відеоігор. Наявність чутливого мікрофона з шумозаглушенням дає змогу також використовувати їх під час спілкування в голосовому режимі.

Дизайн і якість звучання

Оригінальне візуальне оформлення приваблює користувачів, які ведуть активний спосіб життя. Корпус, виконаний у чорному кольорі, має стандарт захисту від вологи й пилу IPX5, що дає можливість використовувати їх на вулиці в будь-яку погоду. Сенсорне керування дає змогу зручно перемикати треки та вмикати спеціальні режими. Завдяки зручній посадці та відштовхуванню поту ця модель є гідним варіантом для прослуховування музики під час спортивних тренувань. Компактний кейс для заряджання має привабливий вигляд. Ще однією суттєвою перевагою навушників є мала вага (35 грамів разом із кейсом).

Використання інноваційних технологій оброблення аудіо дає змогу відтворювати чітке звучання. Широкий діапазон (від 20 Гц до 20 кГц) забезпечує динамічні низькі та чисті високі частоти. Є спеціальний геймерський режим, у якому затримки передачі сигналу зведені до мінімуму. Функція «еквалайзер» передбачає 12 готових пресетів. Підтримуються популярні кодеки AAC і SBC.

Автономність і підключення

Вбудований акумулятор на 43 мА·год дає змогу пропрацювати на одному заряді до 6 годин. Із використанням зарядного футляру ємністю 410 мА·год показник автономності збільшується до 18 годин. Заряджання від кейса протягом 15 хвилин забезпечує 3 додаткові години прослуховування в автономному режимі. Завдяки підтриманню протоколу Bluetooth версії 5.3 забезпечується швидка бездротова передача сигналу від інших пристроїв. Перевести в режим синхронізації пристрій можна шляхом натискання фізичної кнопки. Серед недоліків моделі відзначимо відсутність функції Multipoint (одночасне підключення двох девайсів) та інтерфейсу A2DP для транслювання потокового аудіо.

Комплектація

Окрім навушників, до комплекту входять:

  1. зарядний кейс;
  2. набір знімних амбушурів різних розмірів;
  3. кабель для заряджання;
  4. друкована інструкція користувача.

Додаткові можливості

Реалізована ефективна система захисту від перезаряду. Є можливість слухати популярну музику через фірмовий застосунок 1More Music. У ньому ж можна редагувати налаштування самих навушників.

Висновок

Якщо порівняти з першим поколінням ComfoBuds, нова модель отримала суттєві покращення з погляду ергономіки та якості звучання. Власникам першої версії є сенс оновлюватися до другої. Цей аудіопристрій є цілком гідною бюджетною альтернативою AirPods.

Roman

Recent Posts

Як виглядає найстаріший житловий будинок Києва

Найстаріший будинок Києва, побудований у 18 столітті, розташований на Контрактовій площі, 7. Він все ще…

2 години ago

Як виглядала столична Солом’янка у 1880-тих роках

З’явилось архівне фото Солом’янського району Києва – на фотографії помітно, якою була Солом’янка у далекому…

2 дні ago

Як виглядав легендарний київський ресторан “Кукушка”. Архівне фото

Наприкінці 30-х - на початку 50-х років у Києві було відкрито ресторан "Кукушка". Комплекс з…

3 дні ago

Вивезення ТПВ в Києві

Вивезення твердих побутових відходів є досить важливою справою, від якої залежить стан навколишнього середовища. Професійний…

3 дні ago

В мережі згадали знесену історичну будівлю на вулиці Златоустівська

Стародавній Київ прекрасний, але з часом у місті втрачаються деякі історичні об’єкти. У мережі опублікували…

1 тиждень ago

Затопленi села. Як під Києвом було створене штучне море

На півночі від Києва розкинулось велике водосховище – Київське море. Створене штучно, має площу 922…

1 тиждень ago