Біля метро “Лісова” автомобіль Volkswagen “наздогнав” і перекинув маршрутку

Пізно увечері 9 жовтня біля метро “Лісова” автомобіль Volkswagen “наздогнав” і перекинув маршрутку, що їхала з Броварів до Києва.  Деякі пасажири маршрутки отримали травми різного ступеня тяжкості.

“На Броварському проспекті в Києві біля метро” Лісова “сталася смертельна ДТП, двоє загиблих, є постраждалі. Маршрутка “Богдан” з приблизно десятьма дорослими пасажирами в салоні, прямувала з Броварів до Києва, рухаючись в правій смузі. На великій швидкості в неї ззаду врізався попутний легковий автомобіль. Від удару маршрутку перекинуло на бік і вона врізалася в стовп “, – йдеться в повідомленні dtp.kiev.ua

Попередньо, водій автобуса тверезий, пасажири отримали удари, один чоловік з переломом ноги.

Пізніше стали надходити суперечливі відомості про постраждалих: спочатку повідомляли про двох загиблих, зараз є інформація, що водій в критичному стані з відкритою травмою голови в ЛШМД.

Пізніше в поліції повідомили, що водій автомобіля “Фольксваген”, рухаючись по Броварському проспекту в напрямку метро “Лісова”, не впорався з керуванням та скоїв зіткнення з автобусом “Ісузу”, який рухався попереду. В результаті зіткнення автобус в’їхав в металеву опору і перекинувся.

П’ятеро пасажирів автобуса отримали тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості. До лікарні медики госпіталізували трьох осіб, а іншим надали медичну допомогу на місці. Крім того, лікарі у важкому стані госпіталізували водія легковика, 1996 року народження. Таким чином, за даними поліції, загиблих в результаті ДТП немає.

Відомості про подію внесені до єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. В рамках досудового розслідування призначено ряд відповідних експертиз для встановлення обставини цієї події і механізму зіткнення транспортних засобів.

КиївІнформ

Recent Posts

Як у 1950-х роках будували Палац спорту: архівні фото

Завдяки архівним світлинам можна побачити, як будували столичний Палац Спорту. Фото опублікували на Facebook-сторінці "Клуб Корінного Киянина".…

2 дні ago

Як виглядає найстаріший житловий будинок Києва

Найстаріший будинок Києва, побудований у 18 столітті, розташований на Контрактовій площі, 7. Він все ще…

4 дні ago

Як виглядала столична Солом’янка у 1880-тих роках

З’явилось архівне фото Солом’янського району Києва – на фотографії помітно, якою була Солом’янка у далекому…

6 днів ago

Як виглядав легендарний київський ресторан “Кукушка”. Архівне фото

Наприкінці 30-х - на початку 50-х років у Києві було відкрито ресторан "Кукушка". Комплекс з…

7 днів ago

Вивезення ТПВ в Києві

Вивезення твердих побутових відходів є досить важливою справою, від якої залежить стан навколишнього середовища. Професійний…

1 тиждень ago

В мережі згадали знесену історичну будівлю на вулиці Златоустівська

Стародавній Київ прекрасний, але з часом у місті втрачаються деякі історичні об’єкти. У мережі опублікували…

2 тижні ago