На Київщині затримано банду “Сенсея”, що вчинила майже 20 тяжких та особливо тяжких злочинів

У Київській області правоохоронці затримали злочинну групу з десяти осіб, яку очолював президент Федерації сприяння розвитку спорту та рукопашного бою в Україні. Підтверджено причетність учасників банди до майже двох десятків тяжких й особливо тяжких злочинів, повідомили в Міністерстві внутрішніх справ.

“20 розбійних нападів, 10 озброєних фігурантів, автомати й вибухівка: Поліція Київської області затримала особливо небезпечну розбійну банду “Сенсея”. Правоохоронці викрили унікальну за рівнем підготовки, майстерністю конспірації та характером скоєння злочинів організовану злочинну групу, яка діяла з 2017 року. На рахунку розбійників кривавий напад на юриста в столиці, розбій у маєтку судді апеляційного суду та напад мера одного із міст”, – ідеться в повідомленні на сторінці міністерства у Facebook у вівторок уранці.

За інформацією правоохоронців, до складу злочинної групи входили десять фігурантів. “Наразі підтверджена причетність зловмисників до вчинення щонайменше двох десятків тяжких та особливо тяжких злочинів”, – зазначили в МВС.

У відомстві наголосили, що очолював банду 42-річний житель Чернігівщини з позивним “Сенсей” – президент Федерації сприяння розвитку спорту та рукопашного бою в Україні.

Джерело

КиївІнформ

Recent Posts

Як у 1950-х роках будували Палац спорту: архівні фото

Завдяки архівним світлинам можна побачити, як будували столичний Палац Спорту. Фото опублікували на Facebook-сторінці "Клуб Корінного Киянина".…

5 днів ago

Як виглядає найстаріший житловий будинок Києва

Найстаріший будинок Києва, побудований у 18 столітті, розташований на Контрактовій площі, 7. Він все ще…

7 днів ago

Як виглядала столична Солом’янка у 1880-тих роках

З’явилось архівне фото Солом’янського району Києва – на фотографії помітно, якою була Солом’янка у далекому…

1 тиждень ago

Як виглядав легендарний київський ресторан “Кукушка”. Архівне фото

Наприкінці 30-х - на початку 50-х років у Києві було відкрито ресторан "Кукушка". Комплекс з…

1 тиждень ago

Вивезення ТПВ в Києві

Вивезення твердих побутових відходів є досить важливою справою, від якої залежить стан навколишнього середовища. Професійний…

1 тиждень ago

В мережі згадали знесену історичну будівлю на вулиці Златоустівська

Стародавній Київ прекрасний, але з часом у місті втрачаються деякі історичні об’єкти. У мережі опублікували…

2 тижні ago