Categories: КИЇВНОВИНИ

Дві школи у Києві вже працюють дистанційно

У п’ятницю, 4 вересня, дві столичні школи перевели на дистанційне навчання через захворювання вчителів. Також тимчасово закрили на карантин 4 дитячих садки. По одному в Деснянському, Печерському, Оболонському та в Дніпровському районах. Дві столичних школи перевели на дистанційне навчання через захворювання вчителів.

Ще в 11 школах на дистанційне навчання відправили в цілому 20 класів. Там виявили інфікованих учнів. Про це мер Києва Віталій Кличко повідомив під час онлайн прес-конференції.

«На сьогоднішній день дві столичні школи переведені на дистанційне навчання через захворювання вчителів. Ще в 11 школах на дистанційне навчання відправили всього 20 класів. Через захворювання учнів коронавірусів. Також тимчасово закрили на карантин 4 дитячих садки. По одному в Деснянському, Печерському, Оболонському та в Дніпровському районах. Я знову звертаюся до батьків: якщо вранці ви бачите у дитини симптоми ГРВІ – не сідайте за її в садок або школу! Будьте уважні до здоров’я своїх дітей і безпеки інших дітей », – зазначив Віталій Кличко.

Він підкреслив, що місто робить все, щоб не допустити спалахів хвороби в навчальних закладах. Так, всі муніципальні установи освіти отримали необхідні дезинфікуючі засоби та засоби індивідуального захисту.

Всі школи працюють за чітким регламентом. І мають також інструкції на випадок виявлення хворого коронавірус. Учням і педагогам щоранку, перед заняттями, вимірюють температуру. А класи в перервах провітрюють.

«Більш того, для посилення протиепідемічної безпеки місто збільшило фінансування витрат на надання необхідної для шкіл. До 40 мільйонів гривень. Спочатку, як я говорив, на ці цілі направили 30 мільйонів », – зазначив Віталій Кличко.

Джерело

КиївІнформ

Recent Posts

Один з найстаріших комплексів Подолу: як виглядала знаменита садиба Дмитрієва

Завдяки архівним світлинам можна зануритися в атмосферу Подолу понад сто років тому та, зокрема, побачити, як виглядала…

2 дні ago

Дегідратор для нігтів: ключ до стійкого та довговічного манікюру

Ідеальний манікюр - це не лише красивий дизайн та охайна форма нігтів, але й міцне…

2 дні ago

Що лікує дитячий психолог?

Дитячий психолог — фахівець, який надає психологічну допомогу. Такий професіонал не має вищої медичної освіти,…

4 дні ago

Як у 1950-х роках будували Палац спорту: архівні фото

Завдяки архівним світлинам можна побачити, як будували столичний Палац Спорту. Фото опублікували на Facebook-сторінці "Клуб Корінного Киянина".…

1 тиждень ago

Як виглядає найстаріший житловий будинок Києва

Найстаріший будинок Києва, побудований у 18 столітті, розташований на Контрактовій площі, 7. Він все ще…

2 тижні ago

Як виглядала столична Солом’янка у 1880-тих роках

З’явилось архівне фото Солом’янського району Києва – на фотографії помітно, якою була Солом’янка у далекому…

2 тижні ago