Перепустка для проїзду у комендантську годину у Києвві стане не дійсною

У Києві з 23 вересня почне діяти нова перепустка для проїзду у комендантську годину.

Про це повідомила пресслужба КМДА.

Заявки на отримання перепусток треба подавати до Центрального управління Військової служби правопорядку або туди, де ви її отримували раніше. Стару необхідно повернути. Відповідальність за стан, використання, облік і видачу перепусток несуть керівники, що їх видали.

Перепустку заборонено розміщувати під лобовим склом або на іншому видному місці. Її треба пред’являти винятково за вимогою.

Перепустка для проїзду у комендантську годину. Ілюстративне фото КМДА

Заявки на отримання перепусток необхідно подавати до Центрального управління Військової служби правопорядку або до органу, де перепустку отримували попередні рази. У заявці потрібно обґрунтувати необхідність переміщення під час комендантської години.

Після оновлення перепустки стару необхідно повернути до Центрального управління Військової служби правопорядку або органу, що її видав. Керівники підприємств, організацій чи установ, що видали перепустку, несуть персональну відповідальність за стан її збереження та використання, облік і видачу.

Перепустки не можна розміщувати під лобовим склом або на іншому видному місці. Їх необхідно пред’являти винятково за вимогою правоохоронних органів або уповноважених осіб.

Періодичне оновлення – вимушений крок, щоб перепустками могли користувалися лише ті, хто дійсно має на це підстави (працівники сектора безпеки та оборони, критичної інфраструктури та органів державної влади).

Roman

Recent Posts

4 ознаки хорошої піцерії

Смак готової піци безпосередньо залежить від ресторану, в якому вона була приготовлена. Щоб не припуститися…

10 години ago

Столичне метро відновило рух синьою гілкою

Столичне метро після тривалого ремонту відновило рух потягів міх станціями "Героїв Дніпра" і "Теремки". У…

4 дні ago

Брудна вода з Десни: фахівці пояснили алгоритм дій у разі виникнення проблеми

Ситуація через виявлення нечистот, які були скинуті з росії у річку Сейм і тепер прямують…

5 днів ago

На Київщині ДСНС врятували ціле село

Рятувальники ДСНС на Київщині ліквідували вогонь, що виник внаслідок загоряння сухої рослинності на відкритій місцевості.…

6 днів ago

Київські активісти припинили знищення оздоблення фасаду старовинного будинку

Київські активісти припинили знищення оздоблення фасаду старовинного будинку, який знаходиться в історичному центрі міста. Про…

1 тиждень ago

Мешканці столиці закликають міську владу вжити заходи щодо забезпечення енергетичної незалежності світлофорів

Мешканці столиці закликають міську владу вжити заходи щодо забезпечення енергетичної незалежності світлофорів під час відключень…

1 тиждень ago