Categories: КИЇВНОВИНИ

У Києві перед судом постане чоловік, якого підозрюють у 44 епізодах розбещення неповнолітніх

Слідчі передали до суду справу щодо 41-річного киянина, який розбещував 9 дівчат віком від 9 до 16 років, а також розповсюджував порнографію та вчинив сексуальне насильство відносно двох малолітніх.

Про це повідомляє поліція Києва.

Так, у листопаді минулого року правоохоронці викрили чоловіка, який розбещував 10-річну дівчину. Під час досудового розслідування за цим фактом слідчі встановили ще вісім неповнолітніх потерпілих, відносно яких підозрюваний вчиняв злочини сексуального характеру.

Як з’ясували поліцейські, чоловік під час спілкування в інтернеті надсилав дітям зображення порнографічного характеру та отримував аналогічні особисті фото у відповідь.

Також він вів розмови на сексуальні теми та всіляко розбещував неповнолітніх. Під час особистих зустрічей з деякими з них цілував та торкався їхніх статевих органів.

Йому інкримінують вчинення 44 епізодів злочинів, передбачених ч. 4 ст. 153 (сексуальне насильство), ч. 2, 3, 4, 5 ст. 301 (ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів) та ч. 2 ст. 156 (розбещення неповнолітніх) Кримінального кодексу. Санкція найтяжчого злочину передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 12 років.

Зараз чоловік перебуває під вартою. Наразі досудове розслідування завершено, а матеріали кримінального провадження з обвинувальним актом скерували до Подільського районного суду Києва.

КиївІнформ

Recent Posts

Як у 1950-х роках будували Палац спорту: архівні фото

Завдяки архівним світлинам можна побачити, як будували столичний Палац Спорту. Фото опублікували на Facebook-сторінці "Клуб Корінного Киянина".…

3 години ago

Як виглядає найстаріший житловий будинок Києва

Найстаріший будинок Києва, побудований у 18 столітті, розташований на Контрактовій площі, 7. Він все ще…

2 дні ago

Як виглядала столична Солом’янка у 1880-тих роках

З’явилось архівне фото Солом’янського району Києва – на фотографії помітно, якою була Солом’янка у далекому…

4 дні ago

Як виглядав легендарний київський ресторан “Кукушка”. Архівне фото

Наприкінці 30-х - на початку 50-х років у Києві було відкрито ресторан "Кукушка". Комплекс з…

5 днів ago

Вивезення ТПВ в Києві

Вивезення твердих побутових відходів є досить важливою справою, від якої залежить стан навколишнього середовища. Професійний…

6 днів ago

В мережі згадали знесену історичну будівлю на вулиці Златоустівська

Стародавній Київ прекрасний, але з часом у місті втрачаються деякі історичні об’єкти. У мережі опублікували…

1 тиждень ago