Поліція затримала водія авто, який побив велосипедиста на тротуарі

Київські поліцейські затримали водія авто, який кілька днів тому побив велосипедиста, що їхав по тротуару, тим самим заважав його проїзду.

Випадок стався в Оболонському районі Києва, на проспекті Героїв Сталінграда. Велосипедист, який їхав по тротуару, перешкоджав проїзду позашляховика.  Це не сподобалося водієві авто, він вийшов і побив молоду людину. Постраждалого госпіталізували в стаціонар, де йому надали медичну допомогу. Після цього чоловік звернувся в поліцію з відповідною заявою.

«Правопорушником виявився 49-річний житель столиці, на якого за порушення правил дорожнього руху склали протокол за ч. 1 ст. 122 Кодексу України про адміністративні правопорушення, а автомобіль вилучили », – повідомили в прес-службі поліції.

Крім того, за фактом бійки також розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України, яка передбачає до п’яти років позбавлення волі.

Джерело

Next Post

До дня народження Києва: історія пісні "Як тебе не любити, Києве мій"

Нд Тра 31 , 2020
Якщо будь-якому мешканцю столицы проспівати фразу «Як тебе не любити…», він підхопить «Києва мій!».  Ця пісня довгий час була неофіційним гімном столиці  і лише в 2014 році була визнана на державному рівні. «Як тебе не любити, Києве мій!» була написана у 1962 році. Автор музики Ігор Шамо, а слова написав […]

Можливо ви пропустили?