Ірландія відкриває посольство в Києві

Віце-прем’єр-міністр, міністр закордонних справ і торгівлі Ірландії Саймон Ковен підтвердив намір відкрити посольство своєї країни в Україні до кінця 2020 року.

Про це він сказав в ході телефонної розмови з міністром закордонних справ України Дмитром Кулебою. За словами Кулеби, «відкриття Посольства Ірландії в Києві – це важлива віха в наших відносинах. Ми також очікуємо, що до кінця року в Україну прибуде ірландська бізнес-місія. Треба швидко і якісно розвивати торгівлю та залучати ірландські інвестиції в Україну ».

Він також наголосив на послідовній підтримку Ірландією суверенітету і територіальної цілісності України, в тому числі в рамках міжнародних організацій. Міністри обмінялися інформацією про подолання наслідків пандемії COVID-19 і заходи, що вживаються урядами обох країн для повернення до повсякденного життя.

Джерело

Next Post

Зеленський анонсував будівництво нової великої мечеті в Києві

Ср Тра 20 , 2020
Президент України Володимир Зеленський заявив про будівництва великої мечеті у Києві за проєктом кримських татар. Про це глава держави заявив на пресконференції за підсумками першого року при владі. “Ми нещодавно зустрічалися з паном Джемілєвим, паном Чубаровим, паном Чийгозом і представниками Меджлісу. Ми всі прийняли рішення про створення великої групи, куди […]
Володимир Зеленський

Можливо ви пропустили?