З 19 травня відключать гарячу воду у 10% будинків Києва

1300 житлових будинків столиці залишаться без гарячої води з вівторка, 19 травня. Це 10% від усього житлового фонду Києва. Відключення пов’язане зі стартом другої хвилі гідравлічних випробувань тепломереж.

Про це повідомляє КП “Київтеплоенерго” на своїй сторінці в Facebook.

“На міцність будуть проходити випробування мережі частині Солом’янки, Шулявки, Теремків, Осокорків і центру Києва. Близько 10% житлових будинків (1300) столиці. Це клієнти, які отримують теплову енергію від ТЕЦ-5. Випробування триватимуть близько двох тижнів – до 5 червня” – йдеться в повідомленні КП “Київтеплоенерго”

Адреси будинків, де тимчасово відключать гаряче водопостачання, розміщені на офіційному сайті Київтеплоенерго.

Крім того, абоненти можуть отримати інформацію в Центральній диспетчерській з питань житлово-комунального господарства по телефону 15-57 (зі стаціонарного телефону) або (044) 500-1557 (з мобільного).

Next Post

Метро запрацює 25 травня, міський і приміський транспорт – з 22 травня

Вт Тра 19 , 2020
До першого липня в наземному транспорті Києва ще працюватимуть кондуктори, в яких можна купити разовий квиток. З 22 травня Кабінет міністрів дозволить рух міського і приміського транспорту, а 25 травня – роботу метрополітенів у Києві, Дніпрі та Харкові. Відповідне рішення уряд планує ухвалити завтра, 20 травня. Про це заявив на […]

Можливо ви пропустили?