СБУ затримала киянина з кокаїном на 30 тисяч доларів

У Києві співробітники Служби безпеки України затримали чоловіка, який намагався продати півкілограма кокаїну вартістю понад 30 тисяч доларів. Про це повідомляє прес-служба СБУ.

Киянин намагався організувати систематичний збут наркотиків на території столичного регіону. Своїх клієнтів він підшукував через особисті зв’язки, зокрема в кримінальних колах. Вартість вилученого товару складає понад 30 тис. американських доларів за цінами чорного ринку”, – говориться в повідомленні.

Йому повідомили про підозру за ч. 2 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу. Вирішують питання про обрання запобіжного заходу – утримання під вартою.

Санкція статті передбачає позбавлення волі на термін від 6 до 10 років з конфіскацією майна. Слідчі дії тривають, встановлюють канали надходження вилученого кокаїну і пов’язаних до наркобізнесу осіб для притягнення до відповідальності.

Джерело

Next Post

Зеленський призначив 10 голів РДА Києва

Пн Тра 18 , 2020
Президент України Володимир Зеленський сьогодні, 18 травня, призначив 10 голів районних державних адміністрацій Києва. Відповідні розпорядження опубліковані на сайті глави держави. Деякі з новопризначених голів раніше виконували обов’язки керівників РДА. Так, головами районних держадміністрацій Києва стали: Шевченківська РДА – Олег Гаряга; Солом’янська РДА – Ірина Чечетка; Святошинська РДА – Сергій […]
Володимир Зеленський

Можливо ви пропустили?