Віталій Кличко показав, яким буде новий фонтан у Києві (ВІДЕО)

Мер Києва Віталій Кличко опублікував на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook відео, в якому показав, як виглядатиме новий фонтан, що встановлять цього року в столиці. Це буде фонтан зі скульптурою покровителя міста – Архистратига Михаїла.

«Друзі! Київ готується до того, щоб повернутися до звичного життя. Так, це відбуватиметься поступово. Так, небезпека не відступила. Але місто живе і розвивається. Ми продовжуємо оновлювати інфраструктуру, ремонтувати парки і сквери. Готуємо і нові цікаві об’єкти, що, переконаний, стануть знаковими. Про один із них – у відео», ––написав мер Києва в дописі до відео.

Він, зокрема, продемонстрував макет майбутнього фонтану, над яким сьогодні працюють у майстерні.

https://www.facebook.com/Vitaliy.Klychko/videos/563348634589942/?v=563348634589942

«Через декілька місяців ми плануємо презентувати новий фонтан – з дуже гарною скульптурою Архистратига Михаїла, який вважається покровителем Києва. Переконаний, цей фонтан стане ще одним магнітом для киян і гостей нашого міста», – зазначив Віталій Кличко.

Встановити новий фонтан планують у верхній частині парку «Володимирська гірка», за Михайлівським Золотоверхим собором.

Джерело

Next Post

Під будинком Зеленського влаштували акцію «Хто замовив Гандзюк?»

Вт Тра 12 , 2020
Під будинок президента Володимира Зеленського прийшли активісти із вимогою «визнати злив справи Гандзюк». Про це у Facebook повідомив адвокат Масі Найєм. «Пане президент, на часі поговорити. Рано чи пізно це станеться. Але краще рано, поки можна виправити помилку [генпрокурора] Ірини Венедіктової», — написав він.     Post Views: 1 004
Хто замовив Катю Гандзюк

Можливо ви пропустили?