У Києві анонсували початок щорічних відключень гарячої води

Щорічні планові відключення гарячої води в столиці почнуться вже з 12 травня.

Про це заявив заступник голови КМДА Петро Пантелеев, пише прес-служба КМДА.

Ми повинні були почати тестування мереж ще на початку квітня, відразу після завершення опалювального сезону. Проте, враховуючи карантин і перебування багатьох людей будинку або на дистанційному режимі роботи, місто прийняло рішення відстрочити їх проведення“, – сказав чиновник.

Повідомляється, що усі заплановані гідравлічні випробування проводитимуть поетапно, щоб не залишити без гарячої води відразу декілька житлових районів. При цьому люди кожного будинку будуть оповіщені про це окремо. На цей період треба забезпечити себе гарячою водою самостійно.

Про те, коли буде знову включена гаряча вода також повідомлять окремо. Але ніхто без неї не залишиться на тривалий період. Передбачається, що на кожній окремій ділянці гідравлічні випробування продовжаться близько двох тижнів.

Next Post

Аеропорт «Бориспіль» увійшов до списку найкращих у Східній Європі

Пн Тра 11 , 2020
Аеропорт Бориспіль увійшов до переліку найкращих у Східній Європі в рейтингу британської консалтингової компанії Skytrax в 2020 році, передає avianews.com. Найбільший аеропорт України зайняв четверту сходинку, поступившись Будапешту, Бухаресту і Таллінну. З п’ятого по десяте місце в рейтингу розташувалися аеропорти Риги, Белграда, Братислави, Тбілісі, Скоп’є та Софії. А найкращим аеропортом у […]
Бориспіль

Можливо ви пропустили?