У Києві 46 нових випадків коронавірусу, 20 людей доправили у лікарні

Кількість киян, у яких за минулу добу підтвердили захворювання на коронавірус, збільшилася на 46 людей.

Вперше зафіксували три летальних випадки протягом доби.

Про це мер Києва Віталій Кличко заявив під час онлайн прес-конференції.

Ситуація з розповсюдженням вірусу – невтішна. Вперше за час боротьби Києва з пандемією, минулої доби в столиці – три летальних випадки від коронавірусу. Лабораторно підтвердили захворювання ще в 46 людей. Серед них – один медик. На сьогодні в столиці вже 1721 підтверджений випадок захворювання на COVID-19. 32 людини померли, – сказав Кличко.

Так, серед тих, що захворіли: 18 жінок віком від 26 до 81 року і троє дівчаток – двох, восьми та тринадцяти років. 21 чоловік від 31 до 79 років та четверо хлопчиків, яким 9 місяців, 4, 7 та 9 років.
До лікарень столиці госпіталізували 20 пацієнтів. Інші – лікуються на самоізоляції, під контролем лікарів.

Загалом у лікарнях Києва зі всіх пацієнтів з коронавірусом – 44 у важкому стані. 5 із них– підключені до апаратів штучної вентиляції легень.

Одужали в столиці за минулу добу 17 людей. Усього подолали хворобу за цей час 127 мешканців Києва, – повідомив Віталій Кличко.

Джерело

Next Post

10 тисяч в місяць. В мережі показали платні камери

Пт Тра 8 , 2020
Міністр юстиції Денис малюська заявив, що в Україні запустили функціонування платних камер з поліпшеними умовами розміщення в українських слідчих ізоляторах. За його словами, перші приміщення відкрили в СІЗО Києва. Тут заробили чотири камери: одна 2-місна, одна 3-місна і дві 4-місні. Вартість розміщення в Києві залежить від терміну, за який здійснюється […]
СІЗО покращенні камери

Можливо ви пропустили?