Гравці ФК Динамо “підпалили” траву на стадіоні Лобановського

Гравці ФК “Динамо” висловили свою думку щодо традиції палити траву, через яку з початку року виникло багато пожеж.

Шокуючі фото з`явились у Facebook спільноті клубу.

“ФК «Динамо» Київ прийняв рішення випалити траву на своєму домашньому полі, аби вона краще росла у наступному сезоні. Ми слідуємо старій добрій традиції палити сухостій, покладаємо на цей процес великі сподівання і рекомендуємо зробити те саме на стадіонах «Олімпійський» та «Арена-Львів».

Правда ж маячня? Ми теж так думаємо!
У такий спосіб ми хочемо привернути увагу до підпалів на полях значно більших за футбольні. За даними Державної служби з надзвичайних ситуацій, з початку року в Україні сталося більше 12 тисяч пожеж в екосистемах. Через випалювання сухостою гинуть люди, живцем згоряють тисячі тварин і знищуються кілометри площин. На думку лікарів, наслідки підпалів можуть спричиняти легеневі захворювання, яких усьому світу зараз і так вистачає.

Ми закликаємо українців повідомляти в поліцію про випадки підпалів та відмовитися від пагубної традиції для збереження життя, довкілля та здоров’я власних дітей!

Фото у колажі: Сергій Рістенко, Depositphotos”

Next Post

У Києві на карантин закриті два гуртожитки та монастирі: там виявили коронавірус

Чт Тра 7 , 2020
Київська влада має право закривати на карантин окремі місця. Саме так вона і зробила, закривши два гуртожитки та два монастирі в столиці через коронавірус. Інформацію про закриті на карантин гуртожитки та монастирі підтвердив міський голова Києва Віталій Кличко під час брифінгу. За його словами, рятувальники проводять дезінфекції в будівлях міста, […]
коронавірус у вишневому

Можливо ви пропустили?