На Броварщині спалах коронавірусу в дитячому будинку

У селі Мокрець, що на Броварщині в дитячому будинку “Надія” на коронавірусну хворобу інфіковано сім осіб.

Про це заявив на брифінгу в.о. голови Київської обласної державної адміністрації Василь Володін, спалах зафіксовано в дитячому будинку “Надія” в селі Мокрець, там інфіковано сім осіб, одна з яких дитина.

“Першого травня виявлений коронавірус у помічника вихователя – 23 квітня жінка захворіла на гостре респіраторне захворювання, 25 квітня звернулася до лікаря, 28 квітня її направили на ПЛР-тест. У закладі 32 дитини, решта – співробітники. Всього 48 чоловік. Всім оперативно зроблені ПЛР-тести . 2 травня отримано шість позитивних результатів – п’ять дорослих і одна дитина “, – розповів Василь Володін.

Хворий на COVID-19 учень п’ятого класу знаходиться на лікуванні у Броварській багатопрофільній клінічній лікарні, інші вихованці та співробітники ізольовані.

Джерело

Next Post

Через коронавірус святкування Дня Києва пройде в онлайн-форматі

Вт Тра 5 , 2020
Цього року в столиці не будуть проводити масові заходи на День Києва, 31 травня у зв’язку з епідемією коронавірусу Про це заявила голова постійної комісії з питань культури, туризму та інформаційної політики КМДА Вікторія Муха. “Цього року ми не зможемо відсвяткувати День Києва в останню неділю травня так само масштабно, […]

Можливо ви пропустили?