Кількість киян, у яких за минулу добу підтвердили захворювання на коронавірус, збільшилася на 32 особи

“Кількість киян, у яких за минулу добу лабораторно пiдтвердили захворювання на коронавірус, збільшилося ще на 32 людини. Двоє з них – медики. Один випадок за минулу добу – на жаль, летальний. Всього в столиці від коронавірусу померли 23 людини. Підтверджених випадків захворювання на COVID-19 на сьогодні – 1 220”, – сказав Кличко.

Так, серед тих, що захворіли: 11 жінок віком від 25 до 68 років та 21 чоловік від 18 до 71 років. Із чоловіків, у яких за минулу добу підтвердили захворювання на коронавірус – 20 семінаристів з Києво-Печерської Лаври.

Одного пацієнта госпіталізували до Олександрівської лікарні. Інші лікуються на самоізоляції, під контролем медиків.

“Ми всі сподіваємося, що динаміка захворювання в столиці не зростатиме. І що ми зможемо, нарешті, почати запроваджувати послаблення. – Щоб бізнес працював, щоб економіка оживлялася. Щоб місто поступово поверталося до звичного життя”, – додав Віталій Кличко.

Джерело

Next Post

Де встановлені камери? З 1 травня у Києві вводять автоматичні штрафи для водіїв

Пн Кві 27 , 2020
У Києві з 1 травня запустять систему відеофіксації, яка автоматично фіксуватиме порушення правил дорожнього руху та виписуватиме водіям штрафи. За час тестування програми розробили алгоритм автоматичної фіксації порушень ПДР. Так, спершу камера зніме перевищення швидкості водієм. Порушення відобразиться на комп’ютері у поліції, де перевірять держномер авто. Після цього поліцейські повинні […]
Камера наблюдения Киев

Можливо ви пропустили?