У Києві бригада швидкої просто з-за каси “АТБ” госпіталізувала працівника

Медики бригади “швидкої” у спецкостюмах просто з каси зняли працівника
Українці вже другий місяць переживають карантин, який запровадив уряд через поширення коронавірусної інфекції. Дозволено виходити з місця проживання тільки для походу до продуктового магазину, або за ліками до аптеки.

Однак, як виявилося, навіть в магазині на українців може чекати загроза. Незважаючи на багато методів захисту та боротьби з поширенням інфекції в одному з магазинів мережі “АТБ” співробітники швидкої приїхали на виклик і були змушені госпіталізувати працівника, так як у громадянина виявилося підозра на зараження коронавірусом. Про це стало відомо завдяки повідомленню Telegram-каналу “Х.К.”

“Госпіталізували з місця роботи. В “АТБ” на вулиці Василя Порика медики у спецкостюмах просто з каси зняли працівника і відвезли на швидкій. Повідомляється, що у нього підозра на коронавірус.”, – повідомляють в Telegram-каналі “Х.К”.

Також відомо, що автори публікації прикріпили до посту відеозапис, на якому можна побачити, як працівники невідкладної медичної допомоги заводять працівника супермаркету до салону швидкої. На медиках одягнуті спеціальні захисні костюми, а навколо люди продовжують ходити до продуктового магазину.

Джерело

Next Post

У Києві заступник Кличка побив поліцейського, очільник Києва вже відреагував

Пн Кві 27 , 2020
У Києві поліція затримала заступника голови КМДА Володимира Слончака, який завдав травми патрульному поліцейському. Про це повідомляє “Київ Оперативний”. Так, у Києві на вулиці Льва Толстого правоохоронці зупинили автомобіль Mercedes, який належить Костенко Людмилі Василівні, депутатці та заступнику голови постійної комісії з питань бюджету та соціально-економічного розвитку. На перший погляд причина зупинки […]
затримання Солончака

Можливо ви пропустили?