Головлікар Олександрівської лікарні повідомила, що в клініці вже закінчуються місця

Ліжка для хворих коронавірусів українців в Олександрівській лікарні столиці закінчуються

Про це повідомила Головлікар Олександрівської клінічної лікарні Людмила Антоненко на своїй сторінці в Facebook.

“Місця в інфекційних відділеннях закінчуються. Станом на 22 квітня в Олександрівській клінічній лікарні міста Києва у інфекційних відділеннях перебуває 88 пацієнтів, з них – 76 з підтвердженим коронавірусом, 80 – з пневмонією, 6 – в реанімації, все на кисневій підтримки, на ШВЛ немає. За вихідні дні померло 2 пацієнта з COVID-19 з двосторонньою полісегментарною пневмонією і хронічними супутніми захворюваннями “, – написала вона.

З власних джерело Київ Інформ стало відомо, що більшу частину місць в лікарні займають ченці з Києво-Печерської Лаври.

Антоненко зазначила, що зараз співробітники установи готують нові місця для заражених.

За її словами, видимість того, що темпи захворюваності коронавірусом в Україні не ростуть – це ілюзія. “COVID-19 – невидимий ворог, який ще може нанести потужний удар”, – додала головний лікар.

За її словами, всіх витратних матеріалів та медичного обладнання лікарям вистачає, а напередодні меценати надали в користування лікарні портативну медичну капсулу.

Джерело

Next Post

4 інфікованих священників із Почаївської лаври лікуються у Києві

Чт Кві 23 , 2020
В Олександрівській лікарні Києва з коронавірусом перебувають четверо священників зі Свято-Успенської Почаївської лаври на Тернопільщині, але чому їх перевезли саме до столиці — невідомо. Про це в ефірі hromadske розповіла директорка департаменту охорони здоров’я КМДА Валентина Гінзбург. «За інформацією головного лікаря, на сьогодні є четверо священнослужителів з Почаєва. У нас […]

Можливо ви пропустили?