У Києві порив вітру зруйнував будівельні ліси на Подільсько-Воскресенському мосту

У Києві шквальний вітер повалив будівельні ліси на Подільсько-Воскресенському мосту.

Конструкція, яка призначалася для фарбування арки моста, частково впала в Дніпро.

Фото моста з заваленими лісами опубліковані в Twitter користувачкою EveNikoalishvili.

“Впали будівельні ліси на Подільсько-Воскресенському мосту. Конструкції потрапляли в воду. Внизу катера. Про постраждалих поки нічого невідомо”, – пише вона.

У КМДА повідомили, що постраждалих в результаті інциденту немає. “Сьогодні, 16 квітня, через сильний вітер впала частина тимчасових конструкцій лісів Подільського мостового переходу. Ці конструкції використовують для виконання робіт з антикорозійного захисту металоконструкцій арки мосту.

Конструкції мосту не пошкоджені, потерпілих немає. Зараз вже виконуються роботи по відновленню тимчасових конструкцій лісів “, – сказано на Facebook-сторінці першого заступника голови КМДА Миколи Поворозника.

Джерело

Next Post

У Чорнобильській зоні через вітер знову горить ліс

Чт Кві 16 , 2020
У зоні відчуження Чорнобильської АЕС через шквальний вітер з’явилися три нових осередки тління, але вони не є масштабними і не становлять загрози для критично важливих об’єктів. “Пожежники продовжують здійснювати проливання окремих ділянок, де спостерігається тління пнів, залишків деревини, повалених сухих дерев, а також торфовищ. Водночас унаслідок шквальних поривів вітру у […]
горить трава

Можливо ви пропустили?