Псевдомінерові київської станції метро дали два роки тюрми

Торік у грудні зловмисник зателефонував на спецлінію 102 і повідомив про буцімто закладену вибухівку на станції столичної підземки “Нивки”. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва.

 

Провівши ретельну перевірку об’єкту, правоохоронці не виявили там вибухонебезпечних речовин чи предметів. У подальшому під час оперативно-розшукових заходів працівники поліції встановили особу підозрюваного та затримали його. Ним виявився мешканець Чернігова, якого раніше вже судили за вбивство, зґвалтування, крадіжку та зберігання наркотиків.

Вироком Деснянського районного суду Києва за вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 259 (“Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності”) Кримінального кодексу України, “жартівник” проведе ще два роки у в’язниці.

Джерело

Next Post

На Фастівщині знову палили суху траву: рятувальники двічі гасили пожежі

Ср Кві 15 , 2020
Загорання сухої трави стались у селищі Боровій та у Фастові. Про це повідомляє Головне управління ДСНС України у Київській області. Так, 14 квітня о 4:22 до оперативно-диспетчерської служби Фастівського району надійшло повідомлення про загорання трав’яного настилу у смт. Борова по вул. Свірського. По прибуттю рятувальників на місце встановлено, що полум’ям охоплено трав’яний […]
горить трава

Можливо ви пропустили?