«Палац Культури Куренівка» не відкриється після карантину

Організатори простору «Палац Культури Куренівка», який був резиденцією української спільноти Burning Man на Подолі, оголосили про завершення проєкту.

«”Куренівка” ніколи не була бізнесом і ми намагалися налаштувати її так, щоб вона себе самозабезпечувала. Для того, щоб кожен місяць платити 100 тисяч за оренду і комунальні, нам потрібно приймати тисячі гостей. Сьогодні ми з вами живемо в новій реальності, в якій публічні простори несуть не користь, а загрозу суспільству. Ми не бачимо нашого майбутнього у світі, де ми не можемо обійматися з незнайомцями», – пишуть вони.

Після завершення карантину та відновлення звичного життя «Палац Культури Куренівка» не відновиться. Натомість організатори просять після скасування обмежень допомогти з перевезенням речей на склад, а також з оплатою оренди (реквізити за посиланням). Частину речей планують продати з онлайн-аукціону.

Майстерні, які базувалися на «Куренівці», – Shytko Art Artshy, Bardo Gala Hordiyevych, Гільдія Художників, Papayka Lab – шукають нові локації. Бар «Дайте дві» планує розташуватися на Подолі ближче до кінця року.

Next Post

Пожежу у зоні відчуження ЧАЕС вдалося загасити, рівень радіаційного фону загалом у нормі

Вт Кві 14 , 2020
Пожежу у Зоні відчуження Чорнобильської АЕС наразі вдалося загасити, а проведені заміри радіаційного фону показують, що він у нормі. Про це повідомив тимчасовий виконувач обов’язків голови Державної екологічної інспекції України Єгор Фірсов. – Якщо коротко – пожежу вдалося загасити, дуже допоміг дощ. Рівень радіаційного фону постійно вимірюється, але ті дані, […]
палити траву

Можливо ви пропустили?