Київ не має наміру вводити комендантську годину, – Кличко

Незважаючи на те, що Київська область рекомендує на вихідних 11 і 12 квітня суворі обмеження щодо виходу на вулицю, мер Києва Віталій Кличко заявляє, що Київська міська державна адміністрація (КМДА) не має наміру вводити комендантську годину.

Про це йдеться в повідомленні на сайті КМДА.

“Київ не буде вводити комендантську годину. По-перше, це не в компетенції міської влади. По-друге, контроль за дотриманням обмежувальних заходів буде посилено тим, що правоохоронці збільшать кількість патрулів у місті в ці вихідні, будуть нести посилену службу. Я також звертаюся до всіх киян дотримуватися обмежень “, – сказав Кличко.

Він повідомив, що станом на п’ятницю правоохоронці вже склали 705 адміністративних протоколів стосовно порушників обмежень і стягнули до бюджету понад 130 тис. Гривень.

Він підкреслив, що всі порушники будуть каратися штрафами

Next Post

Під Києвом внаслідок пожежі в приватному будинку загинули троє дітей

Пт Кві 10 , 2020
Під Києвом внаслідок пожежі в приватному будинку загинули троє дітей На Київщині під час пожежі в приватному будинку загинули троє дітей. Як повідомила прес-служба МВС, трагедія сталася сьогодні у селі Плоске Таращанського району. “У палаючому будинку рятувальники ДСНС України виявили бездиханні тіла трьох діток – 2006, 2017 та 2019 років народження. О 14:48 […]
пожежа

Можливо ви пропустили?