В період дії обмежувальних заходів у столиці не будуть відключати гарячу воду споживачам

Віталій Кличко під час щоденного брифінгу повідомив, що до кінця карантину гаряча вода не буде відключена.

“Щороку одразу після завершення опалювального сезону столичні служби та підприємства починають готуватися до наступного сезону і розпочинають технічні випробування мереж.
Проведення гідравлічних випробувань – це не забаганка міської влади, а технологічна необхідність та вимога чинного законодавства. Яке визначає порядок і терміни проведення випробувань.

Але, за моїм дорученням, на період обмежень технічна підготовка до наступного сезону здійснюватиметься тільки на об’єктах, де не треба відключати гарячу воду споживачам.

Також ми підготували звернення до уряду – внести зміни у профільне законодавство. І зменшити терміни, коли в будинках немає гарячої води під час проведення тестувань трубопроводів, – повідомив київський міський голова.

Next Post

В Україну в’їхали за добу ще понад 6 тисяч громадян

Пт Кві 10 , 2020
Минулої доби в Україну в’їхало 6,3 тисячі громадян, натомість виїхало понад 3,4 тисячі осіб, з них понад 1,3 тисячі іноземців. Про це повідомляє Держприкордонслужба. «За минулу добу прикордонники здійснили понад 11,9 тисячі пропускних операцій. 9 квітня на в’їзд в Україну оформлено 6,3 тисячі наших співвітчизників. Крім того, учора Україну залишили понад 3,4 тисячі […]
кордон

Можливо ви пропустили?