Карантин у Києві: на в’їздах у місто діють вісім блок-постів правоохоронців

Водіїв попереджають про відповідальність за недотримання умов карантину

Для контролю ситуації та недопущення поширення коронавірусної інфекції Covid-19 на в’їздах у Київ (на основних дорогах) діють 8 стаціонарних постів, до складу яких входять представники поліції та військовослужбовці Нацгвардії.

Про це повідомляє пресслужба Нацгвардії.

«Правоохоронці перевіряють дотримання кількісних обмежень пасажирських перевезень водіями та перевізниками та наявність необхідних документів. Основна мета заходів – роз’яснювальна. Водіїв попереджають про необхідні заходи безпеки, попереджають про наявність відповідальності за недотримання вимог. Це превентивні заходи, яку проводять особливо з тими суб’єктами, хто надає послуги пасажирських перевезень», – йдеться в повідомленні.

Всього на добу для виконання завдань на постах залучаються 80 гвардійців. Військовослужбовці та поліцейські забезпечені масками і дезінфікуючими засобами. Водії та пасажири ставляться з розумінням до незручностей. Грубих порушень, за словами правоохоронців, 19 березня не було.

Джерело

Next Post

КМДА прийняла рішення про введення надзвичайної ситуації в Києві

Пт Бер 20 , 2020
Документи зараз проходять юридичні процедури У Київській міській державній адміністрації прийняли рішення про введення надзвичайної ситуації в Києві. Про це розповів перший заступник голови КМДА Микола Поворозник в інтерв’ю РБК-Україна. Поворозник зазначив, що документи зараз проходять юридичні процедури. “Насправді, рішення про надзвичайну ситуацію введено державною надзвичайною комісією по всій території країни […]

Можливо ви пропустили?