Під Києвом через коронавірус почали дезінфікувати вулиці

У Броварах Київської області з вівторка, 10 березня, через загрозу поширення коронавірусу COVID-19 почали дезінфікувати павільйони очікування, дитячі майданчики та лавки на вулицях.

Про це повідомила пресслужба Броварської міської ради на своїй сторінці у Facebook

У місті вирішили посилити заходи безпеки та проводити дезінфекцію не тільки у закладах освіти, культури, торгівлі, але й у місцях великого скупчення людей.

“Від сьогодні (10 березня. – Ред.) працівниками КП “Бровари-Благоустрій” дезинфекційним засобом “Еконорм DEZ Актив” обробляються павільйони очікування на вулицях міста, ігрові форми на дитячих майданчиках та лавки у парках та скверах”, – йдеться у дописі.

1 thought on “Під Києвом через коронавірус почали дезінфікувати вулиці

  1. Самый отвратительный вирус – это коррупция.
    petition.president.gov.ua/petition/86178
    Чтобы набрать необходимое количество голосов (25 тысяч), нужно чтобы каждый из читающих сейчас это сообщение не только поставил свою подпись, но и сделал хотя бы один репост, в котором точно так же призвал всех не только подписать, но и сделать хотя бы один репост и т.д. Так и соберём 25 тысяч подписей. Времени ещё вполне достаточно.

Comments are closed.

Next Post

Воїн 72-ї бригади Богдан Петренко, отримав 4 березня поранення в голову, помер в госпіталі

Вт Бер 10 , 2020
У військово-медичному клінічному центрі Північного регіону помер 23-річний військовослужбовець Богдан Петренко, якого доставили 4 березня з важким пораненням в голову. Факт смерті військовослужбовця підтвердили у військовому госпіталі. “Військовослужбовець доставлений в госпіталь 4 березня після важкого поранення в голову. Після операції не вийшов з коми”, – відзначили в госпіталі. Боєць був […]

Можливо ви пропустили?