У столичному метрополітені запускають 4G-інтернет

Сьогодні, 5 березня, у столичному метрополітені відбудеться демонстраційний запуск 4G-мережі.

Про це у коментарі Укрінформ розповів мобільний оператор Lifecell.

Як зазначається, на заході будуть присутні СЕО та представники великої трійки мобільних операторів: Київстар, Vodafone Україна та вище згаданий Lifecell, а також радник міського голови Максим Бахматов, представники Київського метрополітену та Huawei.

Відомо, що пасажирів метрополітену проінформують про плани запуску 4G-інтернету на всіх станціях і про складнощі, які виникають під час реалізації даної ініціативи.

“Охочі зможуть протестувати швидкісний мобільний інтернет під землею на власних смартфонах”, – додали у пресслужбі Lifecell.

При цьому першою станцією, де можна буде скористатися швидкісним інтернетом, стане “Академмістечко”.

Невдовзі 4G з’явиться на станціях “Житомирська”, “Святошин”, “Нивки”, “Героїв Дніпра”, “Мінська”, “Оболонь”, “Сирець”, “Дорогожичі” та “Лук’янівська”.

Next Post

"Укрзалізниця" обіцяє знести 26 кіосків і "наливайок" на центральному вокзалі Києва

Чт Бер 5 , 2020
До кінця тижня АТ “Укрзалізниця” обіцяє знести 26 МАФів і торговельних точок на станції Київ-Пасажирський. Про це повідомляє прес-служба “Укрзалізниці” “Під ліквідацію підпаде 26 торгових точок на Вокзальній площі і в конкорсі вокзалу”, повідомив член правління АТ “Укрзалізниця” Марчін Целеевскій. За його словами, демонтаж МАФів на вокзалі триває з осені […]
Вокзал Киев

Можливо ви пропустили?