Work.ua не розміщуватиме вакансії від «Партії Шарія»

Сайт Work.ua ніколи не розміщуватиме у себе вакансії від «Партії Шарія». Про це заявив співзасновник і керівник компанії Артур Михно на своїй сторінці в Facebook.

«Я готовий говорити з ворогом, але не хочу тиснути йому руки. Я готовий приймати різні точки зору, але залишаю і собі право мати власну. І залишаю право собі і своїй компанії не допомагати і не співпрацювати сьогодні з тими, хто, на мою думку, хоче мого знищення в майбутньому », – написав Міхно.

У свою чергу Анатолій Шарій на своїй сторінці в Facebook заявив, що Work.ua відмовила його партії в розміщенні вакансій за політичними мотивами, і закликав своїх прихильників не співпрацювати з компанією.

«Це політична компанія (Work.ua – прим. Ред.), Яка з політичних мотивів відмовила” Партії Шарія “в розміщенні вакансій. Якщо у вас є вакансії або резюме на цьому сайті, якщо ви збираєтеся там їх розмістити, знайте – компанії такого плану, що є політичними, завжди можуть злити вашу особисту інформацію, використовувати її для політичного переслідування, віддати третім особам. Це не бізнес, а саме політ-організація. Організація упоротих. З ненавистю до інших поглядів. Значить це небезпечно ».

Джерело

Next Post

У Сирецькому парку відкриють дитячий музичний фонтан

Ср Бер 4 , 2020
У Сирецькому парку побудують інтерактивний світло-музичний фонтан. Про це повідомили на сторінці Сирецького парку в Facebook. “Шановні друзі! Ділимося з Вами супер-новинами! Так, вже навесні цього року у парку буде запущено світло-музичний «дитячий» фонтан. Особливість фонтану буде в його інтерактивності та в тому, що більшість мелодій, що будуть супроводжувати музичне […]

Можливо ви пропустили?